Άρτσι μπούρτσι και λαλά

Είμαι η Κατερίνα και γεννήθηκα στις 9/9 μέσα σε μια λιμουζίνα κάτω από την αψίδα του θριάμβου στο Παρίσι. Οι πραγματικοί μου γονείς, ο Τζον Λέννον και η Μαντάμ Κιουρί, εμπιστεύτηκαν την ανατροφή μου σε μια οικογένεια ζάμπλουτων ελλήνων εφοπλιστών η οποία με μεγάλωσε με αγνές χριστιανικές αρχές μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο στοργή, θαλπωρή αρμονία και αγάπη. Μετά την τραγική, μυστηριώδη και ανεξιχνίαστη δηλητηρίαση των θετών γονιών και αδερφών μου το βράδυ της ενηλικίωσής μου, έμεινα μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας.

Από πολύ νωρίς έδειξα τη μεγαλοφυΐα μου σχετικά με οτιδήποτε. Σπούδασα πυρηνική αλχημεία, ταοϊκή αμπελοφιλοσοφία, ομοιοπαθητική αφροδισιολογία, απολίτικες, αντικοινωνικές και παραοικονομικές επιστήμες, μελλοντολογία, παρελθοντολογία, ποίηση σε γραμμική Α, γεωγραφία της Ατλαντίδας και σχεδίαση υπερυπολογιστών που παίζουν μπιρίμπα. Έχω master στην αστρονομία, και συγκεκριμένα στη μελέτη του σύμπαντος (δηλαδή είμαι master of the universe). Επίσης έχω δικτατορικό στην Ζαγοροχωρολογία (συγγενικός κλάδος της Μετεωρολογίας). Μιλάω δώδεκα γλώσσες χρησιμοποιώντας μόνο τη δική μου. Παίζω εφτά μουσικά όργανα (τα τέσσερα ταυτόχρονα) και ένα άμουσο ενώ είμαι κάτοχος μαύρης ζώνης σε τέσσερις πολεμικές τέχνες και ασορτί μαύρου παρεό σε άλλες δύο.

 

Είμαι μετρ στο σκάκι, μετρ ντ’ οτέλ και μετρ βημ του πελάργ (το τελευταίο προκύπτει αν βάλεις έναν Λαρισαίο να διαβάσει φωναχτά τον τίτλο από μια ταινία του Αγγελόπουλου). Έχω Νόμπελ μεταφυσικής και Οσκαρσκηνοθεσίας. Είμαι επίτιμος πρόεδρος της Ακαδημίας Πειραιώς και Προαστίων και περιστασιακός παχυδακτυλουργός στο τσίρκο Μεντράνο (δείχνω με το δάχτυλο τους υπέρβαρους στο κοινό και τους κοροϊδεύω).
Έχω χρισθεί δια βίου παγκόσμια πρωταθλητής στις τσουβαλοδρομίες με μεθυσμένες ακρίδες. Ξέρω αρχαία χαρτοκοπτική (παπυροκοπτική), γνωρίζω πώς να ρεμβάζει πολύ χαριτωμένα σε κήπους με βουκαμβίλιες όταν το απαλό αεράκι φυσάει ηδονικά τις καστανόξανθες μπούκλες των μαλλιών μου γύρω από τους ηλιοκαμένους ρωμαλέους ώμους μου.
Τα τελευταία εξηνταεννιά χρόνια εργάζομαι ως διευθύνων σύμβουλος στον οίκο αξιολόγησης “Κριτήριο και Φτωχοί” (ελάτε, μη βαριέστε, μεταφράστε το στα αγγλικά και θα καταλάβετε το αστείο). Στην πραγματικότητα όμως είμαι κατάσκοπος των Ιλλουμιπούντοι (μιας αδελφότητας τόσο μυστικής που όλοι τους ψάχνουν, όχι σαν τους άλλους με το παρόμοιο όνομα που τους βρήκανε) με αποστολή να προωθήσει την παλιά αταξία προσώπων (ελάτε, μη βαριέστε πάλι, αντιστρέψτε το και θα καταλάβετε το αστείο).
Αγαπημένα μου χόμπι είναι το μπάντζι–τζάμπινγκ από τα Ιμαλάια, οι ακροβατικές φιγούρες με Στελθ, η ελεύθερη πάλη με τίγρεις και το κλασικό μπαλέτο. Έχω ταξιδέψει σε ογδονταέξι χώρες, με έχουν χαρακτηρίσει ανεπιθύμητη σε ογδονταεφτά αλλά η μία δεν πιάνει γιατί δεν έχω πάει εκεί ποτέ και ούτως ή άλλως είναι η Πρωσσία οπότε πλέον δεν υπάρχει κιόλας. Είμαι ενεργό μέλος όλων των οικολογικών και ανθρωπιστικών οργανώσεων του πλανήτη (Άρη) και τρώω μετά μανίας κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές.
Έχω ύψος 1.98, θεϊκό αθλητικό σώμα και αναρίθμητους θαυμαστές. Δεν έχω μυωπία.
Το μοναδικό ελάττωμα μου είναι ότι ποστάρω ψεύτικα βιογραφικά σημειώματα στο dreamy radio.

https://www.facebook.com/groups/1759932507591250/